http://csetelj.eu5.org - Főoldal

RSS http://csetelj.eu5.org - Főoldal
http://csetelj.eu5.org - Főoldal

A fórum kizárólag baráti csevegés szempontjából jött létre, valamint segítségnyújtás gondolunk itt pc telepítés hardver szoftware gondokra. warez tilos az oldalon.

Látogass el az alábbi weboldalra: http://csetelj.eu5.org - Főoldal, vagy böngéssz hasonló kategóriájú oldalak között Internet

csetelj.eu5.org
0
5.0/5 for 4 értékelés
4
2014-12-28
http://csetelj.eu5.org - Főoldal

Hozzászólások: http://csetelj.eu5.org - Főoldal

őszintén wrote on, 4507-06-19 |
Értékelés:
5/5
http://www.pchirek.byethost7.com/index.php

Tilos a warez! Az oldal azért jött létre hogy moderálás nélkül,olyan kérdéseket beszéljünk meg mint pl :Hogy tetszik a windows 10,mit változtatnál rajta, vagy mit gondolsz a Kripto-valuta bányászatról nincs moderálás (a megfelelő topicban)!
Nem célunk a gyűlölködés uszítás stb csak elegem volt hogy minden oldal pl : Gépigény.hu moderálnak hozzászólásokat ( amik nem sértenek meg embereket) de bezzeg a nyomdafestéket nem tűrőt fenn hagyják napokig! Warez minden téren tilos(privát üzenetben kéretik az ilyet) oldalreklámozás privát üzenetben is TILOS! Amennyiben kiderül (mert kiderül) abban az esetben kitiltjuk a felhasználót végleg! Warez linket,cracket (törést) verziót (tehát ki törtel fel a játékot) kitenni tilos kitiltás jár érte 2 hétre! Hanem éresz belőle örökre kitiltásra kerülsz!! A chaten reklámozni warez tartalmú linket cracket (törést) tartalmazó linket megosztani tilos KITILTÁSRA KERÜL AKI MEGSZEGI! A Szabályzat bármikor frissülhet minden ok és előzetes bejelentés nélkül így célszerű havonta egyszer megnézni! Az adminok és a moderátorok szava szent és sérthetetlen ha nem tetszik valami kívül tágasabb (BANN)! A chaten tilos a káromkodás egymás szidása!
anno wrote on, 2016-05-02 |
Értékelés:
5/5
https://boxy2.com

nézz fel regisztrálj és tölts kedvedre amit akarsz!
datafos wrote on, 2015-11-09 |
Értékelés:
5/5
http://filmorgia.forumw.biz Nézz be hozzánk online filmek és INGYENES letöltés vár!!
Admiin wrote on, 1337-06-19 |
Értékelés:
5/5
Az oldal bezárt mert nektek facebook betűig jutott idiótáknak semmi sem jó!
 
Készítette LinkEelek Linkkatalógus, linkgyűjtemény, webkatalógus © 2014 - 2018    Generated in 0.015 Queries: 6    Kapcsolat    Hírlevél