Shattered Souls

RSS Shattered Souls
Sziasztok!
Az én nevem Bodnár Márk, és a saját könyvemet szeretném most nektek bemutatni!
Nem tudom közületek ki mennyire ismeri Ian Livingstone és Steve Jackson munkásságát, de röviden annyit kell róluk tudni, hogy ők írtak először lapozgatós Kaland Játék Kockázat (röviden: KJK) könyveket a 80-as illetve 90-es években.
Ennek apropóján készítettem el én is az egyedi, hasonló, de mégis teljesen más stílusú könyvemet. A Franchise-t csak egyszerűen az angol Shattered Souls szavakra kereszteltem, aminek összesen 3 részét szeretném elkészíteni, tehát ha minden jól megy idővel majd trilógia lesz belőle. Az első könyv, aminek magyarul a Rabszolgák Vére címet adtam, már mindenki számára elérhető, és olvasható az interneten. Ez természetesen ingyenes!
A Shattered Souls egy sötét fantázia világban játszódik, ahol nem mindig a jó diadalmaskodik a gonosz felett, éppen ezért csak az ilyen jellegű könyv kedvelőinek szeretném ajánlani, és semmiképpen sem ajánlom gyerekeknek!
Fontos megjegyeznem, hogy

Látogass el az alábbi weboldalra: Shattered Souls, vagy böngéssz hasonló kategóriájú oldalak között Könyvek, tudomány, információ

Ehhez az oldalhoz tartozó kulcsszavak : könyv, játék, ingyenes

shatteredsouls.eu
2
0.0/5 for 0 értékelés
0
2015-06-30
Shattered Souls

Hasonló weboldalak Shattered Souls

OKJ Szakkönyv Centrum
A Szakkönyv Centrum web áruház, szinte az összes magyarországi szakkönyv kiadással...
 
Készítette LinkEelek Linkkatalógus, linkgyűjtemény, webkatalógus © 2014 - 2018    Generated in 0.016 Queries: 9    Kapcsolat    Hírlevél