Valois & Karssay Könyvek

RSS Valois & Karssay Könyvek
Annabelle Félicité de Valois írónő és Karssay Natália Constancia festőművész weboldala, ahol a látogatóknak lehetőségük nyílik megismerni a szerzőpáros könyveit.

A család minden tagja találhat olvasnivalót: regény, novella, mese várja a látogatókat.

A mai internetes technológia lehetővé teszi, hogy a szerzők és az olvasók közvetlenül felvehessék egymással a kapcsolatot. Ezt a célt szolgálja ez az oldal.

A szerzőpáros eddig megjelent munkáiról: az írónő egy novelláskötettel mutatkozott be 1995-ben , melyet elismeréssel fogadtak szakmai körökben és az olvasók részéről is pozitív visszajelzések érkeztek. Két évvel később, 1997-ben kétnyelvű (francia-magyar) mesekönyvvel jelentkezett, mely lánya, Karssay Natália illusztrációival jelent meg. Azóta több műfajban is jelentek meg könyveik, most már önálló kiadót alapítva jelentetik meg könyveiket.

A weboldalon lehetőséget nyújt a könyvek megvásárlására is, eleget téve ezzel a vásárlók igényeinek.

Látogass el az alábbi weboldalra: Valois & Karssay Könyvek, vagy böngéssz hasonló kategóriájú oldalak között Művészet, kultúra

mikonyveink.hu
2
0.0/5 for 0 értékelés
0
3002-06-19
Valois & Karssay Könyvek

RSS feed Valois & Karssay Könyvek: Valois & Karssay Hírek

Szeretettel üdvözöljük
Elhatároztuk, hogy elindítjuk ezt az új oldalt legújabb híreinkkel, hogy Olvasóink mindig hírt kapjanak munkánkról. Kellemes olvasást!

 
Készítette LinkEelek Linkkatalógus, linkgyűjtemény, webkatalógus © 2014 - 2018    Generated in 0.646 Queries: 6    Kapcsolat    Hírlevél