Rovinj lakókocsi foglalás Rovinj, Horvátország

RSS Rovinj lakókocsi foglalás Rovinj, Horvátország
Rovinj lakókocsi bérlés Horvátországban a tengerparti Porton Biondi kempingben.
A strandtól száz méterre és az óvárostól 700 méterre kínálunk lakókocsikat a nyaralni vágyó vendégeinknek. Lakókocsijaink 2 főtől 8 főig bérelhetőek, minden kocsi klimatizált, műholdas tévével felszerelt és a konyha evő és főzőeszközökkel ellátott.
A Rovinj lakókocsi bérlés oldal azért választotta a Rovinji Porton Biondi kempinget, mert a többi kempingel ellentétben ez nem a város határában vagy akár a városon kívül helyezkedik el, hanem a városközpont mellet, kilátással a tengerre és Rovinj ikonikus óvárosára. A kemping egy ősfás környezetben helyezkedik el a tengertől csak egy út választja el. A kempingben van étterem, wifi elérés, kávézó és a tengerparton pedig snack bár és vízisport eszköz bérlésre is van lehetőség. A kemping közelében találunk boltot, a piac 600 méter az óváros pedig egy 10 perces sétával közelíthető meg.
A lakókocsijaink mindegyikét felszereltük klímával vagy már eleve beépített klímával rendelkeznek és ez igaz a műholdas televízióra is. Minden kocsihoz van elősátor, amiben 2 fő tud pluszban aludni, konyharész és a szállás kapacitásának megfelelően asztal, székekkel.

Weboldalunkon megtalálja Rovinj legfontosabb látnivalóit, strandjait és
rengetg programajánlót nyaralása idejére.

Látogassa meg oldalunkat, ahol a részletes leírás mellett, rengeteg képet és információt talál a pontos árakkal.

Látogass el az alábbi weboldalra: Rovinj lakókocsi foglalás Rovinj, Horvátország, vagy böngéssz hasonló kategóriájú oldalak között Logisztika, szállítás

Ehhez az oldalhoz tartozó kulcsszavak : fuvarozás, honlap

openyourfuture.hu
0
0.0/5 for 0 értékelés
0
8741-04-23
Rovinj lakókocsi foglalás Rovinj, Horvátország
 
Készítette LinkEelek Linkkatalógus, linkgyűjtemény, webkatalógus © 2014 - 2017    Generated in 0.129 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél