Tetőszigetelés és lapostető szigetelés

RSS Tetőszigetelés és lapostető szigetelés
Tetőszigetelés, lapostető szigetelés, palatető szigetelés, javítása bontás nélkül, az ország egész területén! Az általunk használt bitumenes tetőszigetelés anyag speciálisan palatetőre lett kifejlesztve, tökéletes vízszigetelést biztosít. A palatető szigetelés úgy kerül fel, hogy nem kell bontani.
A bitumenes tetőszigetelés anyag lényege, hogy a palatető elrepedt elemeinek javítása után a tetőre vulkanizálciós technológiával rögzítjük a magas minőségű bitumenes szigetelő rendszerünket.
Előkészített alaposan megtisztított palatető felületre a tetőszigetelés anyagot gázlángos ráolvasztással visszük fel. 3D hatású mintázatokból válogathat a megrendelő ezáltal egy modern szinte új megjelenést kölcsönöz az egész háznak az új tető. Ne vesztegesse az idejét és a pénzét tovább, kérjen ingyenes árajánlatot Tőlünk, a tetőszigetelés mestereitől, a Sió Generál Kft-től!

Látogass el az alábbi weboldalra: Tetőszigetelés és lapostető szigetelés, vagy böngéssz hasonló kategóriájú oldalak között Üzleti szolgáltatás

www.siogeneral.hu
0
0.0/5 for 0 értékelés
0
2017-03-04
 
Készítette LinkEelek Linkkatalógus, linkgyűjtemény, webkatalógus © 2014 - 2018    Generated in 0.014 Queries: 6    Kapcsolat    Hírlevél